Tuesday, December 27, 2011

one nite in Fullhouse!

ok,trademark yang xleh lari dari kehidupan aku,isteri dan kawan2!suke suke dan suke sgt buat surprise to each one of us.kali ni?sape plak 'mangsanye'??jeng jeng jeng!

this time, along mimie 'the babysitter',hihi!1st of all, sume ni idea Danish..hahah!idea mama n papa Danish, alhamdulillah, berjalan dgn baik.

ni sume untuk celebrate along's 20th birthday!!maklumle, ni 1st time dia celebrate without her own family, so?kami sbg family dia kat sini, have to do something la kan..so,what we have actually??lets check it out!!

ha?ni dia along mimie!!happy birthday!

insan2 yg memeriahkan!

danish with his bonda & aunty bam bam!

struggle to tell everybody that we r in fullhouse!hihi

ya!its really a nice place!

the mastermind!mmuahh!love u ma!

ha,this is my dish!lamb shank!
i prefer chicken chop!!

to along,hope u like it.ya,ini je yang termampu dr papa n mama.tp insyaAllah klu ade rezki lain nt, kite gi jalan2 cari makan or do anything yg best2 lagi ye!

thanks to mama,mastermind!alhamdulillah sayang,menjadi plan sayang!!well done n keep up the gud work!hihi.

to my frenzz,yg sudi memeriahkan satu malam di fullhouse,zahir,nadi,syaza,amin,kila n family..thanks sbb sudi dtg n luangkan masa...really appreciate it..pada kawan2 yg tak bkesempatan..its ok,insyaAllah akn ade lagi masa2 kualiti yg kte akan spend bersama nt...

ok!gud!!

2 comments:

ZSqueenbee said...

seriusly i miss diz moment....tankz semua kengkwan...








apepon kita happy d samping teman yg memahami...alhamdulillah...

Nadi'Nadiah said...

lama kita tak mereng2 wit suprise kan! happieeee~~~ next sape punya eyh??