Tuesday, December 28, 2010

Ease ease & ease myself

ya...new year just around the corner. nak update entry untuk new year? mm lek dlu...kna ada masa yang khas utk itew..ya ada masanye nanti tu.

tapi serius, bila dah nak penghujung tahun ni, everything macam banyak sangat benda yang nak dibuat. alhamdulillah, sumenya benda2 yang penting, bukan buang masa. hihi. kalau soal keje, rasanya tip top, even banyak, tapi gud gud, dapat dilaksanakan dengan baik. mm, agaknya appraisal tahun camne ye? hihi...harap harap dan harap lebih baik dari tahun2 yang lepas.

hari ni? keje baru datang. since yang sebelum ni dapat diselesaikan dengan jayanya...terus dapat susunan file yang dah siap tersusun. ya, something new dan sangat menarik utk dibuat. thanks puan nadia naim, untuk keje2 itew, alhamdulillah saya dh siapkan sumenye. kalau ada lagi lepas ni, jangan malu jangan segan, saya sedia membantu. tapi kena tunggu tahun depan la ye, esk onwards, saya mau rehat. yay!

ya..time to ease myself. time for me n for my pwincezz mata bulat nak merilexkan diri. schedule utk program esk dah disusun, harap evrythings goin smoothly. ok, got to go...sume orang dah balik, ade yang tak sempat nak mengucapkan salam td, sebab sudenly ade client utk dilayan. now, i'm redy to go back! pwincezz dah menunggu. ok jom balik!!

1 comment:

Nadnadnadiiiiii'ku said...

a'a..sy laa tu orangnye... (tp ms tu pon, lupa awakorg cuti tau!)