Tuesday, December 28, 2010

Yes! dah jumpe!

selalu bertanya pada pwincezz mata bulat, ape yang dia mau untuk break1st. soalan wajib setiap pagi, tapi hari ni wajahnya muncung, lantaran kesihatan diri yang tak berapa mengizinkan. saba ye sayang.

menu break1st pagi ni?
mm...meggi goreng, minum teh o panas. mm dap dap. rasenye, dah lame jugak tak minum teh o panas pagi2 ni. rasenye jugak, byk2 minuman, teh o panas ni paling sesuai untuk aku n pwincezz. b4 dis selalu mnum milo je. n i think, start from today, aku just nak minum teh o panas je...perut pun selesa. since pwincezz pun dah tak boleh minum air yang berasaskan susu wat masa skang...teh o will be the best option!

yes! finally jumpe gak! 


3 comments:

MiSz JaJa said...

Gud Gud.. sedapnyer teh o panas..kalau cuaca tengah sejuk, minum teh o panas, masyukkkk...

bila nak fly ke SEOUL GARDEN? hehehe..our plan berempat.. puan pia dah beli tiket flight? hihi

UrBelovedWiffy said...

Jaja :sye xleh minum teh o panas lgi..ANGIN kus kus nnti..sye dh agak kne kurangkn teh o sbb sye ni ade mslh gastrik gak..so kne cri air lain lak..milo OUT wat mse ni..


Hubby, kta fly ke seoul esok nak??kta g ber4..wit hubby wiffy to be & mumy dady to be..hihi..comel x??

UrBelovedWiffy said...

Jaja :sye xleh minum teh o panas lgi..ANGIN kus kus nnti..sye dh agak kne kurangkn teh o sbb sye ni ade mslh gastrik gak..so kne cri air lain lak..milo OUT wat mse ni..


Hubby, kta fly ke seoul esok nak??kta g ber4..wit hubby wiffy to be & mumy dady to be..hihi..comel x??