Thursday, December 16, 2010

Pwincezz @ home..

lenanya dia tido, memang itu yang aku dah fkirkan dr mula lagi...nak msg, takut dia tak dengar...nak call takut je kacau tido...tapi at least klu aku dah call dia, kemungkinan besar dia akan jawab, n dengar apa yang aku nak cakap.

so? decision? call je! hihi. hello hello hello...lalalalala...done. huhu. dah agak dah, kacau dia tido. syiannye dia. dia demam hari ni, badan lemah je. actually dari hari tu lagi, dia rase tak larat...tapi atas dasar keje, dikuatkan jugak jasad, pastu xmo tinggalkan kawan dia sorang2 buat keje tu. hari ni, dah tak larat sangat agaknya, n then at d same time, keje pun banyak yang dah dibuat...

she called me..this morning..ya, heard from her voice, she have to get a gud rest!! while me in the office, huh, get buzy with my own job, dah sebulan aku pegang file ni...dan hari ni? finally dapat gak aku siapkan, tapi? belum clear lagi wit my superior...even dalam hati, pls pls pls...cepatlah clear...i've got something to do after this...dan hati ni masih mengharap, moga dapat menjadi kenyataan...apekah...

untuk my beloved pwincezz mata bulat...tabahkan diri ye sayang...rehat baik2 kt umah...japgi hubby balik ok. hubby mau berbuka pose hari ni, sayang temankan hubby ok. hubby dah amik bubur asyura utk sayang ni, it looks very tasty!! i miss u sayang...

2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

sian pia..ptt la dia diam je arini..rupa2nye demam...get well soon my dear pia..Zz, pls take care of her k..skang ni mmg musim demam..bnykkn minum air suam k..paksa dia makan supaya ade energy..hehe..

Hadzizi Noor Shahidan said...

ya...my pwincezz mata bulat tak sihat...huhu...dnt worry, she will be my priority every seconds...insyaAllah.