Friday, April 1, 2011

1st april?

cube bayangkan...situasi ini...

selesai solat jumaat, terus melangkah ke menara ofis, dan stop kt tingkat 11. mm, ramai kawan2 kt situ, termasuklah my wife, yang masih tersenyum n gelak2, yang tengah excited bercerita tentang birthday dia semalam...hihi.

"sayang...mm hubby nakj bgtau something ni.."
"mm..ape??..ha ha.."
"mm...miow...bumper..." muka pwincezz dah semacam...dia xperlu cakap untuk sampaikan ape yang dia nak cakap..aku dah paham...dia dah start marah..huhu
"bumper miow...kena langgar..hubby tak perasan, maybe masa parking td..."
"whattt?? teruk tak???"
"mm boleh tahan la...april fool!!"

terus melayang crocs purple cik nadi whoot2!! hahaha...

sori sayang...i'm just kidding!!

8 comments:

Sue-Rya Qistina said...

uiks...celeb April Fool gak ke?ish2...klau nk tau, mengikut sejarah pada 1 April 1854 Masihi, Islam di Sepanyol telah ditumbangkan oleh tentera Salib..Sue pun terbaca kisah sejarah ni..klau x, mmg x tau..huhu

alyia farzana said...

hahaa , kelakarlaa :DDD

Nadnadnadiiiiii'ku said...

tulaa pasal... dah laa baru beli, new arrival lagi.. tiba2...
mengapa kurasa ada benda purple melayang trus ke arah awak....??
crocs aku rupanyaaaa!!

ZZnoor said...

sue...hihi...thanks for d info..saje je suke2 usik pwincezz sy tu...awk bayangkan betapa 'mawahnye' dia sbb terkena..but in d end, gelak2 je sume..

ZZnoor said...

adek..kelakar ye...ape lagi?? jom gelak...(tp better adek cabot, nt kak pia baling ngn kasut..hahaha!)

ZZnoor said...

nadi, nasib baik crocs awak, klu masa tu awk pkai kasut tumit tggi yg coklat tu..lg parah..hihi

UrBelovedWiffy said...

ye ye suke la knekan camtu..byk lgi bnda lain leh wat bahan ni meow jdikan mngsa..ingt ckit sye sayangkn meow sye tu..HARTA saya tu tau x...eeee gewamm..gelak yee...meh cni nk baling ngn batu belah batu bertangkup..biar semua kne telan...hihihi

Nadnadnadiiiiii'ku said...

kakak, adek ade gak tau..sbb tu dah lame tak ngusik org... rsenye zaman skola2 je kot las adek pekenakan org...
zz, selamat crocs mahal..klo crocs pasar malam, mau tercabut jd 2 parts... klo sy kai heels yg yg choc tu.. mmg lg al-kisah selamatttt laaa..... baru tau langit tinggi rendah kasut choc aku melayangg~~