Thursday, April 14, 2011

My trip began...

date : 6th april 2011

1stly, thanks to my boss coz beri keizinan untuk time off n gerak awal ke klsentral. time off ni penting, sgt penting, hihi...ya, klu ikut pengiraan masa, memang sempat, tapi kebarangkalian untuk 'over run' pun ada, ye la kan, kite xleh predict traffic jam, kebetulan hari tu sgt gelap, hujan lebat...so..langkah2 keselamatan harus diambil. so we decided to off to klsentral at 430 pm, straight to klia via super fast ERL!! only 28 minutes duration bro! pegh, nak tdo pun tak sempat...tau2 dah sampai je...hihi. save masa, save tenaga, tapi tak save money (tiket le...)..mm..its ok, comfortable come 1st.




2 comments:

..::SangRatoo::.. said...

laju kan naik erl nih... :D

ZZnoor said...

terbaeekk!!trip on time,slesa,perfect lah!