Tuesday, April 19, 2011

Satay with Sengetzz

hihi...sengetzz. lame dah tak cakap pasal 'sengetzz'..dulunye meriah, skang pun meriah gak, xde ape yang berubah pun. in term of number? ade berubah sikit, tapi tak efek papepun. bertambah adelah...yela dah ade kemasukan para suami, so makin meriah le...hihi.

jaja ezam, pia zizi, nadi whoot2...yang ni sume sengetzz!! aha!

actually, dah inform my schedule kat pwincezz mata bulat awal2 lagi...petang ni (isnin) suamimu ini mau pegi gym. misi utk jadi mr.fit (lalalala) akan diteruskan. ale2, dalam diam dia dah buat plan ngn jaja. ish ish. mana bisa mau menolak...

apekah plan itu? mulenya mau jumpe n makan2 kat gerai char kuew tiow dekat sebelah istana budaya. mm, tak penah lagi gi c2, tapi jaja kate best! so, we shud try...ale2, gerai tu tutup..huhu. plan b?? tak jauh, singgah terus gerai sebelah nya tu...satay station!!





hang out with them tak penah nye tak best. masing2 banyak cite, since dah lame gak tak jumpe. seperti biasa, my pwincezz paling byk cite (hihi...namo muncung pwincezz...). mr jaja, ezam plak dah makin serasi dengan sengetzz ni, makin kelakar...haha (gelak ulangan namenye ni).

ya...best, satay station pun best...agaknye dah boleh lupakan sikit2 satay h* s*mur*. hihi. well, thank you for those who plan our program semalam...gud gud. aktiviti JJCM kita akan diteruskan...next? it will be....(jaja?pwincezz?nadi? blh start fikirkan ye...hihi).

9 comments:

UrBelovedWiffy said...

Hubby,im sowie sbb wat plan mkn²..hihi..i noe hubby nk berdiet skrg ni..hihi..ok² lps ni hubby diet ya..hahaha..tp hubby & ezam yg byk mkn..hahaha...

MrS JaJa said...

owhh tidakkkkk..saya terliur lagi sekali tgk satay 2...sedap bangat..next yer, nanti kami kaum perempuan akan discuss lagi yer...para suami kena sediakan perut yer...hihihi

UrBelovedHubby said...

ye, mmg byk makan...sbb dh ade dpn mata kan..hihi...rezki tu...dap dap satay tu...

ZZnoor said...

jaja, sy telah mbuat pilihan tepat bile sy serahkan satay terakhir itu pd awk smalam...hihi.
baiklah, kami suami akan sentiasa bersedia, yg penting? pastikan next venue tu pun best gak!! hihi

.:mama dhia:. said...

salam..mama dhia datang terjah..

look si tempting la satay tu..besar2 ek?
feveret food tu..
yummy..

ZZnoor said...

mama dhia : salam. tq 4 following back!! ya, satay2 tu sgt best!! blh cuba!!

MrS JaJa said...

zz, sy ader 1 tempat nie...yong tau fu goreng and ice jagung...walawe, hihihihihi...sedap bangat...saya nak bawak awk2 orang...korang suka minum air jagung x..air jagung nie special..ais jagung...tapi tempat nie kat warung, kedai dier mmg simple giler...simple sgt...tapi sedap...ader bran?

ZZnoor said...

ha..gud gud..prompt respons! hihi...ini yang kita cari! mm...menarik, dan harus kite terjah. bile dgr warung ni,makan best,kos rendah, aha!berbaloi2...

MrS JaJa said...

hihihihi...mesti respon punya kalau bab makan2 nie...ok, nti kita set date, pas 2 kita terjah ok...yayyyy!!!!selalu JJCM, host sorg, tapi kita host JJCM 5 org...hihihi..salah2, 6 org... =)