Friday, August 19, 2011

MMS dari mommy...

bak kate mommy sy ni, even jauh dari mata, tapi dekat di hati, dekat di telefon. hihi. penuh inbox masing2 dengan sms, ya everyday! sy pun dapat andaikan, once mommy sy tu dapat spend time dgn her fon utk jangka masa yang agak lame..ha, Danish tengah tido la ni.hihi. okok, mommy blh rehat ok.

satu lagi, sy slalu pesan kat dia...tlg mms gambar mommy n danish tiap hari. at least satu, tapi rasanye..lebih dari satu. nk sangat proses pembesaran baby sy ni hari2, even bukan depan mata at least mms ni leh jadi ganti utk lepas rindu...huhu.

latest by yesterday..alhamdulillah baby Danish dah naik berat badan up to 3.9 kg.. doktor ckp baby sihat dan membesar seiring dengan usia. alhamdulillah..syukur sangat. same gos to mommy, lately ni dengar suara dia yang ceria, sejuk n lega rs hati, coz thats the best thing u shud do..always cool, calm n cheer up even u r in confining term.

ok, ni la mms dari mommy... 










6 comments:

..::SangRatoo::.. said...

heheeh..comell..mcm nak geget semua gambar tu..nanti jumpa mummy jue ye danishh..muah :D

Galuh Cendra Kirana said...

ape danish mimpi nieee... sampai terkeluar dari tilam dah tu... main bola yer? muuahhh!!!! budak epal! muahhh

wardah @ fie shah said...

Danish dah besarrrr!

ZZnoor said...

saba jue saba...hihi..awk print dlu den awk geget ok??!! hihi..

ZZnoor said...

ha..mimpi tatak la tu..sbb tatak geletek dia, danish terover geli..hihi

ZZnoor said...

alhamdulillah...dah besar danish sy ni...moga terus membesar dgn sihat..insyaAllah