Wednesday, September 29, 2010

Aku yang teringin

since last week...aku tak berhenti memikirkan benda ni. ye, aku punya keinginan tapi masih dalam tahap yang mampu dikawal kuasa normal. mmm, bunyi cam serius, tapi bagi aku..ye ia serius. selalu 'mengadu' pada isteri, huhu...teringin sangat...

my wife dah membayangkan, betapa nikmatnya kalau ia benar2 menjadi kenyataan. rupa2nya hasrat kami same, cume bezanya aku lebih teringin daripada dia. hihi. my wife dah remind, dah ke belum aku sampaikan hasrat hati aku ni pada ayah dan mama? aku pun kate, mm...asyik lupe jee...sampailah 2 malam lepas..?

bagai mengantuk disorongkan bantal, inilah jawapannya. ayah mesej mulakan kata, aku balas menyambung bicara. soalan yang dah sedia ada jawapannya, so tak susahlah aku untuk mengatakannya. ye ayah, agee & pia balik seremban minggu ni ye. mm, sambil senyum simpul aku sorang2, ditemani isteri yang dah nyenyak tido.

"yah, agee teringin sangat nak.. nak... nak makan laksa johor. hihi. ayah rase boleh tak?? mm agee blh tolong belikan bahan2. mm ayah blh tolong bgtau mama?" haha...dah kusampaikan pada ayah, now dup dap dup dap tunggu jawapan.

gambar sekadar hiasan. ni mmg laksa johor. tp mama selalu
buat laksa terengganu. bezanya? laksa johor pkai spageti,
tapi laksa terengganu pkai mee laksa yang biasa tu.
mm, mana 1 plihan anda??

"ok..kita buat hari ahad ya, hari sabtu mama nak buat mee kari, sbb ad sedara dr sungai besi nak dtg, lagipun sabtu tu ayah mama ade 3 jemputan. ok, nanti ayah beli barang2, nanti claim ya.." yahooo!!! boleh!! aku pun dah mesej mama semalam, insyaAllah...best best!!

mm jap jap, sedare mara dr sg. besi? sape ye? yg mane 1 ye? mm ntahlah.. hihi.. nt jumpe gak. yg penting?! laksa laksa johor!! ke terengganu?!! tak kisahlah!! yg ptg both of it best!! can't wait!!!

3 comments:

UrBelovedWiffy said...

paus hati Hubby?? Alhamdulillah ade gak yg sudi layan karenah awk tu tau..nnti Sayang bljr msk laksa johor den leh layankn setiap kali Hubby nk mamam..hihi..xyah sshkn mama..mengalahkn org mengandung..Hubby pregnant kew??hihihi

Sue-Rya Qistina said...

a'ah la pia..mengalahkn preggy woman plak ngidam nye...hehehe..zz bape bulan dh? kihkih... :P

my-niezzareena said...

aik??? dah mula teringin ni. ada pape ke? pia, tolong jawab!