Thursday, September 30, 2010

Video Culture

tiba-tiba aku nak bertanya pada seorang sahabat baik, bagaimana ni sume bermula. sahabat baik aku ni juga one of yang bertanggungjawab untuk menjayakan misi penting Matrade ni. dah banyak jugak yang dia sumbangkan even dia masih baru dalam team ni. tu yang buat dia sanggup lepaskan peluang keje kat tempat lain, in terms of position, in terms salary, but still...he prefer to stay at the place that able to give him satisfaction n appreciations more than other things.

duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan seangkatan kawan2nya yang mungkin lebih berpengalaman dari segi usia dan tempoh keje mereka, tapi dia mampu untuk buktikan potensi, minat dan skill yang ada, dia stil dapat menempatkan diri dia di kalangan mereka2 tu.

ye, how its started? there's a management team has visited prince court medical centre (PCM)..i donno when is the actual time, maybe around year 2008. ya maybe..n then, during the visit, PCM shows their 'Corporate Video' for the introduction of the session. Matrade delagation was impressed n it inspired them to do the same thing for us. so? how is it? interesting ha?

di situla bermulanya...n now? we r buzy shooting to complete the variety scenes, acting n feels like we r the real actor n actress. haha. now i know how hard to be a movie star!! haha. even it just a short scene, mm ya something that we have to do with direction, actually is quite hard. begin 27th sept until today, 30th sept 2010...the shoothing stil in progress, while Matraders continouing to give the best support to make this thing happen n success!

let us feel proud to be part of this historic video culture of Matrade. the contents that shows of well living in Matrade, in a whole concepts n edges, in terms of working, sociality, recreation, good environment & positive attitude that can be the inspirations to many other organisations & people.

good luck & thanks to production team!! for the trios?? mr. supian, mr. bad, mr. faizal IT, u guyzz are simply superb!! thank you Matraders!!

1 comment:

pian said...

Bro, thanks sgt2 to Aku Ada.. :) ade gak yg mmberi sokongan!!.. :)doakan interview ke2 this coming 5th Oct..wish me best of luck yaa.. :) nnti Video siap pakat tengok ramai2 yerk..yg penting scene kliniiiiik..kikiki