Friday, February 11, 2011

Damai yang masih ade...

"mom, dulu gg pernah hampir lemas mandi kat sini mom...nasib baik mase tu kaklin ade.." dengan nada yang tak bape sedih, aku ceritakan pada mom once kami dah sampai ke destinasi happy sunday yang seterusnya. n then we do expect that we will have another family photoshoot here...hihi.

lokasi, damai beach, near gunung santubong. huhu...dah lame tak gi sini...serius memang betul2 lupa actual scene kat sini. yang aku ingat, stay kat hotel sini, den mandi kat laut. tu yang teringat kisah 'hampir lemas' tu. ish ish.

sambil bawak bekalan makanan, roti yang dibeli kat 'delizze' (sebut betul2? delizze..) td, beserta minuman, kami pun berkelah secara simple seisi keluarga. sambil tengok abg boy terus mengambil shot2 yang menarik untuk his personal portfolio, aku plak beriya makan. hihi.

jelas kelihatan gunung santubong yang menjadi siulan hikayat dan mitos org2 di sini. cantik sangat! dihiasi deruan ombak yang meriah memukul pantai. pegh! bahasa ibunda sungguh!

ok, another shots by redza photography.













*credits to redza photography

6 comments:

UrBelovedWiffy said...

woo perfect!! Hope abg trs berjaya dlm bidang ni..lps ni xyah jd chef dh..tutup je kedaai mkn die..hihihi..amik gmba jela..hahaha

Cinda... said...

santeknye ... hihihi .. mesti best ..

jage wiffy bebaik ek ... akak doakan smuge slamat ..

Hazard Ali said...

CAT CITY kuuuuuuuuuuu!
Huhuhuu...

UrBelovedHubby said...

sayang : yup perfect!! best chating ngn dia psl gamba2 ni...gudluck utk sume2lah!!

ZZnoor said...

kaklind : cantik kan akak? best, sgt best...thanks akak...insyaAllah sume slamat...

ZZnoor said...

jojo : comel pandamu itew...hihi..CAT CITY ku juaaa!!!