Monday, February 14, 2011

Wazza wonder goal!!

sabtu lepas, aku mulakan hujung minggu aku  di teratak bougainvilla. alhamdulillah, cuaca baik. masih ingat pesan org tua, jangan bangun lambat even bukan waktu keje, especially pada pwincezz preggy, bangun awal, den trus kemas tempat tidor. gud gud.

aku just nak share this amazing picture, untuk pecinta United, sila save gambar ni klu blm jumpe sebarang sumber lain, tapi itu mustahil sebenarnye. (sebab mesti ramai yang dah jumpe gambar ni!!) hihi. bagi yang sebaliknya, ceritalah seberapa banyak dan seberapa dalam pun sejarah yang anda tau mengenai pasukan pilihan anda, tapi haruslah sentiasa peka dengan hakikat dan prestasi semasa. (sukenye aku dgn frasa ni!!!)


this is the best goal that he ever scored so far...if this the 'luck' that we need to regain the title? why not? ya i think this is it. haha!! thanks to wazza wonder goal!!

4 comments:

MiSz JaJa said...

ye ye, saya tengok rooney gol kan..terbaek lah rooney..cantek..dier bukan boleh main bola jer..takraw pun boleh 2...hihihi

UrBelovedWiffy said...

HEBATTTT!!! player feveret sayang ni..hihi xyah la cte sal sejarah bola kopipes dr internet..hihi.buang mse je..mlm tu sayang xleh nk tgk sesame ngn hubby..sayang sleep oredy..tp sayang stil bersama hubby dpn tv..hihihi

ZZnoor said...

jaja : hahaha!! skali skala awk buat lawak mmg klaka laa!! haha!! blh main takraw yew!!

UrBelovedHubby said...

hihi..my feveret player too...its ok sayang...sayang sick det nite...syian dia..anyway thanks ya...just kte xleh jerit same2, klu tak blh kasi gegar jiran2 lain!! haha!