Tuesday, June 29, 2010

'Aku Ada' je kat sini...hihi

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...masih lagi di sini. Nak sangat update blog aku ni while I'm using mobile web, tapi tu la, mcm xpuas n x besh jew bile menaip pkai screen kecik, nk pkai pc ni gak yang besh, puas!! mm.. since xde new post ni, aku tgk 'prestasi' viewerzz aku pun slow..huhu..ye ye aku paham, dh xde cite baru, watpe nk bukak? ye tak?? hihi...aku sndiri tgk bosan blog aku bile xde cite baru..hihi...

Mmm..ya... a looooot of stories to share... since my mrs pwincezz pun dah stat updating her blog, aku pun xnk ketinggalan...suke je bc blog dia...rs tension leh heppi..aku pernah pesan, bile berblogging ni, kite kongsikan ape yang kite rasa baik utk kite dan org lain..means, berkongsi kegembiraan adalah lebih baik drpd yang sebaliknya...btul tak sayang?hihi...gud gud..dgr ckp hubby ye.

Ape yang dah terjadi lately ni adalah antara detik2 yang sangat amazing, kelakar, terbaeeekk, dan sempurna bagi aku.. alhamdulillah...mgkin itu hikmahnya setelah ape yang aku lalui dan alami sebelum ni. Benar kan...? ape yang baik, baik jadinya..insyaAllah.

Aku masih lagi berfikir dari mana aku akan bermula, tp insyaAllah...aku takkan 'kumpulkan' semuanya, takut nanti 'penuh' benak dan minda aku ni. tapi yang pastinye, ia takkan hilang dari ingatan aku dan mrs pwincezz mata bulat...izinkan aku dahulukan ape yang perlu diselesaikan dengan kadar segera. Mesti mama ayah kt umah tu dok tersenyum menantikan ape yang bakal aku ceritakan, even mereka sendiri menjadi 'saksi' detik2 indah ni, tp stil nk bace n 'rase' sendiri pengalaman best ni.hahaha...senyum la tu!! comel!! I'll be back...'tungduuu' (bak kata mrs pwincezz...hihi...).

6 comments:

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

dari tagiii sy tunduuuu awak update blog..... hehehe..
lariiii~~

ZZ said...

truskan menungdu!!!hahaha

Cinda... said...

nak tgk gambo kat redang? hmmm.. cepat2x up!

Sue-Rya Qistina said...

HEHEHE....akhirnya..zz meng'hapdet' gak blog nye..setelah sekian lama...besh2...

Mrs Sayang said...

hoi hoi..perli sye ye...owh Hubby bahan sayang ye...tggu la..nadiiiii... awk kne sokong sye..jgn layan budak buchuk 2...

Mr. Hubby said...

kaklin : okok, nt gg uplod ye..
sue : ya ya, i'm baaaacckkk!!
mrs. sayang : hihi...suke usik sayang ni, bile gelak2, comel giler!!