Thursday, November 11, 2010

During Networking Reception

memang best performance ni!! tp xtau ape name grup ni..

uuii...sedapnye satay tu...

ceria je bersama mereka!!!

on left, my tatak, nadi, my pwincezz, mummy sue

last pose!!

5 comments:

Nadnadnadiiiiii'ku said...

tak kira laaa 'my tatak' ke, 'my pwinsess mata bulat' ke, 'mummy sue' ke.... but always be my love..sedey laaaa nant tatak tade!!

Zz said...

skang ni pun sy dh bygkan btapa hilang 1 keceriaan d dunia bila dia move nt. huhu...slagi ad ms utk bergelak2 ngn dia ni, hrus diambil sbaiknye!!

Sue-Rya Qistina said...

Zz: nnt jgn lupe emailkn gambar aksi2 sengal kitorg kt saya k...hehehe..tp time dinner ni, hati saya x tenang coz pintu bilik saya dikunci org..sume brg2 saya still kt lam bilik lg...huhu...mmg saya rase nk nanges dh mase tu..turun naik ke ting 4 cari org building..call cc zaki, en razlan..tp sume x angkat..haha..mmg klakar!!

Galuh Cendra Kirana said...

adet2 tatak, you guys will oweys be in tatak's heart,owait... sob..sob... tatak oso can't imagine that...

UrBelovedWiffy said...

HUbby, sayang sayang semua..kami harap f/ship ni trs dipenuhi kasih sayang..xperlu kuantiti tp kualiti..hubby slalu nasihat sayang kn..kehilangan tatak d cc kita sesuatu yg sgt sedih tp kita akn trse bersam dkt d hati..sayang semuaaa...

last post tu sbb diaorg semua dengki sayang tggi dr diaorg..kentot semuanye..hihihi..HAPPPYYYY!!!