Friday, January 14, 2011

1st assembly for 2011...

pagi tadi, matrade's monthly assembly seperti biasa, sentiasa ramai n makin ramai dgn matraderzz. amanat & updates untuk tahun baru drpd dato' ceo. slide shows dah jd trend skang untuk tatapan sume sementara menunggu assembly start.

team koir, dah bersedia atas pentas. alhamdulillah, time reheasal tak ramai, tapi pagi ni, boleh tahan...penuh pentas. campuran yg senior n junior, best...sporting jek, esp yang senior. diorang selalu jadi contoh yang baik, which is 'semangat kekitaan' utk sume koirist matrade. thanks guyzz!

mm...apepun, hari ni jugak, 1st time aku n kwn2 berkoir tanpa tatak di sisi. tatak dah kat johor. kat ofis baru dia. ade cakap ngn dia semalam, n den she said, bile berkoir, anggap tatak selalu ade ngn korang sume, tatak ade skali...baru dia happy!!

alhamdulillah, assembly hr ni aku naik pentas lagi. last time sbb amik present untuk menang pantun, n this time, aku dapat sijil penghargaan untuk perwakilan MBJ for last year. (siap ade kuar gambar lagi, haha gamba lame!!) sumbangan aku tak banyak, honestly...tp ruang dan platform dah disediakan, cuma maybe ade certain things yang xleh nak bangkitkan, so..harap perwakilan baru, gud luck & keep up a gud work!

dapat naik 1 lif ngn dato' noha td, haha...dia memang cool la. "hari ni korang nyanyi best, x mcm last assembly...but actually, yg hari tu bukan korang nyanyi tak sedap, tapi sound problem.." hihi. still nak mempertahankan anak2 buah dia, evendo aku rasa mmg mase tu aku n kawan2 mmg nyanyi tak bape best. haha! well, thank u for the enjoyment ya dato'. really appreciate it.

while pwincezz, risau kat dia berdiri lame2...bila bertanya, "malu la sayang mau duduk, pewut blm nampak..." hihi. (dah bulat dah sbenanye..hihi) memang ade seatz available untuk preggy woman, cume dia rase segan lagi...pewut sayang tu dah makin comel. comelll!!!

4 comments:

lynda said...

koir matrade mmg best kan....

ZZnoor said...

yes! absolutly linda!!
n owes be the best!!

wardah said...

pagi tadi dapat clap clap rasa gembira. tapi byk slh nyanyi sbb dah lama tak nyanyi kan. hahaha.

ZZnoor said...

a'ala wak, sy terlupe lak psl clap clap td...serius terharu kjap.
haha, ade kantoi2 ye...biasela tu...dnt worry, blh catch up blk!