Tuesday, January 11, 2011

SMash time!! but i prefer drop...

invitation adek faidz via fb sangat berkesan, dan buat orang sume teruja n tak saba nak participate event mlm tu (sabtu, 8/1/11). so far, sume mau datang, sume free n available. gud gud gud!!!

nape eja SMash mcm tu? untuk penjelasan...SMash tu bermaksud, simbolik utk family Shahidan Marlingah, digabungkan jadi SMash! hihi...susah2 je kan...tapi suke je. badminton one of our favourite sports. satu lagi, badminton ni jgk ssuai untuk sume, sume org ade bakat terpendam...klu nak ajak main futsal, terhad la kan..esp untuk kaklin n kak ainun...hihi.

so, sume org leh main, yg jadi penonton & penyokong setia? mama & pwincezz mata bulat. adi plak, mmg melepaskan geram...dah lame gile tak main, smash saje la keje dia. hihi.. xpe2, sume average..haha! no i mean, sume org pandai main...yg penting we're having fun!!

paling menyesal is, boleh lupe amik gamba ramai2? huhu...camne la leh lupe...camera besar2 pun leh lupe...bile je lagi mau kumpul ramai2 mcm tu lagi? mm..xpe2, insyaAllah...akan tibe masanye.

selesai main badminton, aku & family terus gerak ke umah abang, ade dinner!! hihi..late dinner...but not heavy. kak ayu masak mee hailam...alhamdulillah, sedap...thanks abang n kak ayu for venue n meals. untuk organiser, adek faidz...sponsors, kaklin & abang...tq so much!! utk ayah, mama, awan, kak ainun, ade & pwincezz mata bulat, tq coz making it perfect!

SMash time memang best! tp i prefer drop...hihi.

4 comments:

UrBelovedWiffy said...

BEST!!! ENJOY!! sayang xleh join smash dat nite but i really enjoy..mam ckp tahun lps kak ainun xleh main sbb preggy now sayang lak tahun dpn semua berentap ok..hihi..best tgk pwince sayang main..

UrBelovedHubby said...

ya, thn depan sume berentap!!!
enjoy enjoy enjoy!!! mau main lagi!!

..FAIDZ NOOR.. said...

agak2 bila nk Smash bila?

ZZnoor said...

bila nak SMash bila? hihi... bila tiba masanye bro! hihi...