Thursday, January 13, 2011

Why?

lately ni, aku sering diganggu sindrom penantian lif ofis yang sangat lambat. nyatanye bukan aku sorang je yg merasa sume ni, mesti ramai lagi ofismate aku yang rs benda ni. ade 6 lif sumenye, tapi nak menunggu yang 1 pun kdg2 lambat...mm igtkan kadang2, tp skang ni slalu plak. hihi.

kalau dah berjanji nak balik same or pegi mane2 dgn pwincezz, slalu je tunggu kt lif, tanpa tekan button trun atau naik, lif tu akan terbuka sendiri, dgn syarat pwincezz mesti ade dlm lif tu. hihi. ade certain org igt bnda tu kebetulan, sbnanye mmg dh set..hihi. tapi tu la, since dah slalu lambat, kdg2 bukak je lif, muka masing2 masam...sbb terpaksa tunggu lif lame...bila dah merungut ni, means benda ni bukan biasa, tp dh luar biasa.

hope mgt and people yg invov and uruskan benda ni, cepat2la betulkan ye. untuk keselesaan sume org, neither insiderzz nor outsiderzz. ok, get well soon!!!

3 comments:

Nadnadnadiiiiii'ku said...

saya setuju sangat2.. lif sangat lambat sekarag~~

UrBelovedWiffy said...

sye pun setuju..lombab je lift skrg ni...kne letak thumb print kt ntrnce bwh la cnni..pgi2 mslh la sbb lift ni..

ZZnoor said...

sume stuju?? ha see! mmg betul, bukan saje2 je tau isu ni ditimbulkan!! haha...(tbe2 serius je...)