Wednesday, October 27, 2010

Glee??!! Inpirasi + New Direction!!

mm kjap je dah setahun! seriusly rase kejap je. teringat lagi saat2 happening 2 tahun berturut2...team aku yang tak pernah lari dari warna merah dan hitam, seragam serentak senada dan serasi bersama. every year, mesti ade kelainan drpd kami, honestly, performance sebelum2 ni, alhamdulillah...sgt best n sgt puas hati...

mm ni team 2008, nampak mantop! memang mantop! suke sgt baju ni!!

tahun ni??
mm once again...nampak macam last2 minit gak preparation. klu tanye aku, aku neves. yele...expectation tinggi, tak kisahlah dr org lain atau diri sendiri, tapi mcm mane pun koir tahun ni kena gempak jugak, no option guys!! seriusly, memang ade tekanan, tp tu kita sume kna handle.

nampak bersungguh? memang pun, owes kne bagi d best!
as i said, no option!!

clas dh stat, means semangat baru dah kena ade...cikgu siti hajar, one of the best vocal teacher in malaysia pun dah redy nk bg d best teaching skills kat aku n team sume. so, xmo kecewakan dia, xmo kecewakan sesape...harus berikan terbaik!!

yes!! finally i found it!! tq tatak galuh!
here's the team of 2009!! memorable!!

management berhasrat untuk team koir tahun ni, give something special or something different. idea?? nk buat mcm Glee?? pegh...susah, tapi 1st? tak mustahil kan kawan2? mm...byk gak bnda2 b4 this yg kite rs susah nk buat, but stil...kita blh buat gak. mmg feveret la Glee tu, sgt2 best...team 'New Direction'...klu aku nk letak name utk team aku pun, blh jek letak nama yg same, tapi yg skang pun best gak..'Inspirasi'!!

so for us, clas dah stat...d moment start here...hope sgt kawan2 sume leh bg yang terbaik, especially on commitment..xde ape yg lbh penting melainkan kerjasama dan keikhlasan dalam diri kita. insyaAllah kalau ade sume tu, Allah akan permudahkan segalanya. jom koir sume!!! good luck to us all!!!

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ZZ: adush..tersentap hati saya bila bace entry awk ni...saya rase bersalah pulak sbb xdpt join training for this week..insyaAllah, next week saya akan turun..semangat saya tinggi, tp bila kesihatan agak 'kureng' skit, saya x dpt nk bg commitment..hopefully saya akan terus bertahan hingga tiba masenye utk perform..wish me ya!

Zz said...

hihi...its ok sue...sy tau, bukan awak saje2 xnk dtg kan...lgpun awk kn dh infom sy, no worries bout det ya...smile!!

UrBelovedWiffy.. said...

yay!! chantekk!! kwn2 hubby mmg semua bbakat ye..aik mcm dh ade fllower bru..tahniah semakin ramai kengkawan dia ye..welcome tu kwn2 hubby ye...anyway choir kali ni kae it makin gempak ok...

AEDAN said...

Insyaallah....Tahun ini saya akan sama-sama joint semua yg telah @ tahun sy tinggalkan..
Tahun ni nak buat "COMEBACK"....!!!
ha...ha...ha..
Orang lama turun padang semula...!!!

Zz said...

yes bg. adan, org2 lame diperlukan, nk kna naikkan smangat org2 baru ni! ok! deal!

UrBelovedHubby said...

ye sayang!! of coz kna makin gempak!! we'l try to do our best!!!