Tuesday, October 26, 2010

Mosumart Story!!

ingat lagi tak header 'Aku Ada' yang aku gunakan sebelum2 ni?? ingat tak?? ingt ingtkan please..hihi. ya, header tu, my fren yang buat, saudara Supian Mustapa gerangannya. skang ni, dia dah bergerak 1 langkah lagi, demi menjayakan cita2 dan impian dia sebagai seorang pereka grafik yang berjaya!

created by mosumart

ya, many Matraders dah kenal dia, bukan sebab dia gila glamour, tapi sebab sumbangan idea kreatif kepada organisasi kesayangan dia ni. mungkin klu kte baru kenal dia, kita sendiri akan 'amaze' dengan hasil kerjanya, tp pd sape2 yang dh biasa, mmg tau dia sebenarnye punya bakat yg tersendiri dan patut dihargai.

sekarang, Supian aka Mosumart (Mohd Supian Mustapa Art) dah buat 1 blog, personal marketing blog katenye, untuk melebarkan sayap ideanya dan berhasrat untuk berkongsi ilham kreatif bersama2 kita. so, ni la peluang kita nak kenal Mosumart ni dgn lebih dekat, n maybe...klu kite sendiri dah 'terpikat' dgn idea2 dia, dia sendiri mengalu2kan sebarang pertanyaan dan permintaan mengenai keperluan khidmat Mosumart.

ape yg dia offer? ha! gud question! mase ni la nk visit http://rekagrafikmosumart.blogspot.com/ . cube tgk dlu, ape yg ade di situ! hihi. utk Matraders yg dh biasa tgk 'promo' dia via email2 publications, kelab matrade, n matrade fan club, this is the best place utk korang sendiri lihat rahsia dan portfolio Mosumart, yang mungkin ade lebih daripada ape yg kita tau. perlu lebih maklumat?? rujuk blog di atas...insyaAllah, u'll find ur way...(macam kenal jek words ni..).

2 comments:

pian said...

GGGGGGG...wah terharunye mosumart..neway tahnks yaaa... :)nanti mosumart banje!kekeke

GG said...

piannnnn..its ok, my pleasure bro. u deserved it. im just doing wat eva i can do..
blnje?? hihi...nasi beriani jln duta 1!!