Tuesday, March 15, 2011

2nd best!! again n again...

1stly, i am quite regret coz i didnt have any shotzz in my hand capturing my BPP 'Oranje' Team...huhu. ya, we were in action last saturday, 'berperang' masa dan tenaga. hihi.

sukan dalaman matrade dah melabuhkan tirainya (12/3/11), alhamdulillah, everythings fine. meriah dgn semangat kesukanan, but ade jgk kadang teremosi dengan semangat ingin menang dalam berjuang, hihi...ini biasa, mau rasa semangat ni? kenalah turun padang...baru cara! betul tak guyzz?

apepun, aku nak ucapkan terima kasih banyak2, especially to my teammates, firdaus, rahman, fizi, zahirrudin, wan najib, fendi, amad, izarul, rizuan dan ustaz khairul, atas kerelaan dan semangat kesukanan yang tinggi kat atas padang pd sebelum, semasa dan selepas game! korang sume memang best, n to be a captain for a such great team, its my pleasure bro. n also?? my frenzz of 'oranje' n my big boss Dato' Zek, yang trut sama trun padang n give full supports sepanjang game. ingatkan aku lastman atas padang, rupe2nye? Dato' Zek! terbaeeekk!!

ya, we've got 2nd place...again n again...hihi...alhamdulillah, the fact is, we deserved it!!

so, bubye to sukan dalaman, now our next mission is, suppose to be is Sukan Berkanun (Sukanun) which will be held in terengganu (may 2011), but i'm not part of it...so..i'll wait for Sukan Inter-Agensi plak la...the spirit will continues...

2 comments:

..::SangRatoo::.. said...

tahniah...semangat satu pasukan :)

ZZnoor said...

ya! time kasih jue!!