Thursday, March 17, 2011

Mana satu??

mm...kejap kejap. hari ni? lunch simple je, tapi kalau aku bagitau ape yang aku makan td, aku tak sure wether ada ke yang setuju itu blh diklasifikasikan sebagai makan tengahari. tapi, bagi aku sendiri, boleh...sebab? aku memang makan makanan itu pada waktu tengahari, which is tak kisahlah apepun yang aku makan. betul? hihi.

xpelah...lupekan je..

mm...sementara menunggu masa rehat tengahari ni abis, aku pun cuba google satu benda ni...tujuan? mau mencari kepastian. actually bukan satu benda, tapi dua. tujuan? mau cari perbandingan...mana yang lebih baik, mana yang lebih power, dan mana2 la yang lebih...

dapat ape yang dicari, dapat apa yang aku mau...iaitu perbandingan kedua2 benda itew...tapi biasalah, sumbernya banyak, dan aku rasa...aku masih belum puas hati dengan hasil pencarian ni. ya, masih banyak masa sebelum aku buat keputusan, tapi terpikir2 je. sementara aku type entry ni, aku masih lagi dok menggoogle, ya! 

okep! times up! lunch brek dah tamat! better i proceed my work...apepun, misi mencari perbandingan ini akan berterusan hingga masanya dah tiba untuk dimuktamadkan. aha! ok, new label : my mission!

3 comments:

..::SangRatoo::.. said...

heheh..pastikan mission ini bukan yg impossible ye :)

ZZnoor said...

ya! sy pasti!! ini bukan misi yang mustahil..hihi..

UrBelovedWiffy said...

yay!! i tink i noe..xpe xpe ade mse lgi..pk pk jgn xpk ye..sayang akn juz nk hubby happy dgn pilihan hubby..gud luck darling...