Thursday, March 3, 2011

Chill time!

terlambat sikit post entry ni. actualy this moment held last 2 days. bile tengah godek2 fon td, baru perasan gambar2 kat bawah ni. terus post before lagi lambat. hihi.

last tuesday, aku, my pwincezz & my besfren nadi...dah janji nak jumpe ms. jaja. dah sarat blog dan fon kami dengan mesej. sume berkandung dengan kata2 semangat dan doa lantaran tragedi yang menimpa tunangan ms jaja, izzam. so insyaAllah, tibalah masa untuk berjumpa, bukan untuk wat postmortem, sekadar untuk berkongsi rasa, meringankan beban semampu yang ada...insyaAllah.


venue pilihan, wendy's @ mont' kiara. sebelum2 ni memang ade plan untuk wat gathering kat sini, tapi entah...belum ade rezki kot, masing2 dgn komitmen personal yang harus dijaga. alhamdulillah, bukan mengharapkn sesuatu yang buruk menimpa baru dapat berjumpa, tapi hikmah di sebaliknya yang menjadi penawar hati.


still fresh in our mind, when we met during izzam's birthday celebration last mont. grup yang same, bezanya pertemuan kali ni tanpa izzam, yang kini masih tabah mengharung pedih tragedi. sempat bertanya khabar dengan dia semalam, dan sempat jugak dia balas dengan kata2 humor, mungkin ini satu terapi untuk diri dia sendiri. its gud, dan alhamdulillah...his medical progress is in gr8 condition.

seperti yang dijangka, sesi gelak tawa tu sering diselitkan rasa duka yang dh sedia ada dlm diri kami sume. ternyata mata jaja dah kering dgn airmata, tapi merahnya masih jelas. yang penting, aku, my pwincezz n nadi sentiasa ada untuk dia. dan dia pun tau...

4 comments:

MiSz JaJa said...

humor izzam kat saya pulak, "sekarang saya cari nafkah untuk dier" hihihi..senget...

aper2 pun, TQ sangat2..iye, sy tahu dah byk dah TQ saya cakap kat korg, tp masih xcukup lagi..nak jugak cakap tq byk2...but still xkan cukup..korg byk membantu...

dis is our great time..waktu senang ker, susah ker, kita berempat mesti sama2...

ZZnoor said...

welcome...for all TQs that u've said n soon to be said...hihi

UrBelovedWiffy said...

yay!! kesedihan tu leh terubat dgn gelak tawa kta..ble jmpe xhengat dah..hilang ckit kesedihan tu kn..insyaAllah persahabatan tu kekal hngga ke akhirnya.jgn kita mudah melatah..yg penting kita bkn geng mengAIBkn org..kita ade kehidupan kita sendri yg perlu kita prihatin...insyaAllah kita akan sentiasa dilindungi ALLAH SWT...sayang kowank cume2...

UrBelovedHubby said...

dah makin pandai isteri hubby ni bcakap ye..hihi..meh cni meh..mmuahhh!!
2008 - ok
2009 - better
2010 - good!
2011 - become more good!!
yay!