Wednesday, March 9, 2011

New baby born...

alhamdulillah...hari ni, rabu, 9 mac 2011, my best fren SUE dah selamat melahirkan seorang BABY BOY!! now thumbelina dah ade adek, while her mommy n daddy dah ade hero baru! yay! syukur sumenya selamat. moga kehadiran baby boy ni akan teruuuusss beri senyuman n kebahagiaan pada sue n family!! congrates n alhamdulillah...

mm, ni sue n zack..
tggu gambar baru ye, later on akan cube dptkan the whole family with
their new baby...


5 comments:

MiSz JaJa said...

Alhamdulillah..selamat dah..saya pun menunggu berita dari kak sue..dari semalam tertanya2, selamat dah ker...kalau korg nak gie melawat bgtau yer..ader kesempatan, insyaAllah nak follow...

Galuh Cendra Kirana said...

tatak sooooo happy!!! tahun ni tahun yang penuh dengan babyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! bestnyaaaaaaa

ZZnoor said...

jaja...
alhamdulillah...
ok, pape nt...kami roger awk!!

ZZnoor said...

tatak!!!
i'm so happy tooo...
byk baby, adet pia soon...tatak pun soon...hop sume baby leh jmpe n main same2 soooonn...insyaAllah

Sue-Rya Qistina said...

Dear Zz: thanks for this entry...saya sgt (10 jutax) menghargainya...thanks soooo much...miss u all crazily..

Adek Jaja: tiap2 ari kakak update kt fb..hehe