Friday, August 20, 2010

Grill boleh, Celup pun boleh

mm..2 hari lepas my wife ade tanye, nak gi ke tak? nak gi ke tak? gi mane la ye...hihi. gi berbuka pose bersama her collegues (14th floor members). dalam hati segan sebenanye, malu tapi mau. mane bole tak teman isteri. kena teman.

actually, before we're having discussion, ya whether nak gi ke tak. bukan ape, when pwincezz ask me, i'm honestly said det me myself prefer to berbuka kat umah jek. since dah berkahwin, sriusly aku suke sangat berbuka kat umah. bukan semata2 my pwincezz leh masak2 untuk aku, but it just happening je...klu tak masak pun, gi bazaar den tapau buke kt umah pun besh gak.

in dis situation? my pwincezz considered, tak besh plak klu dia as part of her collegues tak join. mom awl2 dah ckp, klu gg tak gi, akak xyah gi ye..tu kate mom. sebab mom tak kasi aku buke sorang2 kt umah. hihi.



so smlam, aku saje browse venue brbuka...'Seoul Garden' @ One Utama. aku tak pnah gi sini. tengok gambar, mcm menarik. sinopsis? hihi..sinopsis ye tak. makanan kat c2 grill n steamboat. mm, mmg menarik. kirenya nk berbuka kena 'masak sendiri' le. celup2 n cecah2, besh besh. recommended bro! recommended!!

ya, memang besh. alhamdulillah. kenyang, puas hati. collegues sayang sume cool, sporting. blh join je sume. aku pun rs slesa dgn diorang sume. so, tq sayang coz sudi jemput ur hubby ni join, hihi. thanks to ur colleagues jugak. tq so much!

3 comments:

Nadnadnadiiiiii'ku said...

saya sayang orang2 yang ada dengan saya masa buka puasa semalam! happy sangat kenal awak orang suma... bersyukur ditemukan dlaam keadaan suatu masa dulu~

Pn Sayang said...

Saya sayang awk jugak...tapi nape awk nk sayang suami sye.hihi....conok kn...Hubby Sayang ni chuke x??lain kali kta g lgi ye...

En Hubby said...

hahaha! sayangilah diri kita! mm..camne nk gi seoul garden lagi?? nak gi lagi lagi lagi dan lagi!