Monday, August 16, 2010

My pwincezz hemam

hemam..huhu tu bahasa pwincezz mata bulat bila dia demam. ya, my pwincezz hemam. nadi whoot2 ask via sametime, "nape agaknye ye, once awk orang balik dr kuching, one of u demam.." hihi. the answer is? kebetulan nadi. hihi.

last 2 days, my pwincezz bz helping mom masak2 kat dapur. comel je both of them. pwincezz sempat mntak mom ajarkan dia beberapa resipi rahsia, untuk santapan bersama suami tercinta in future. hihi.

suddenly, dia mengadu...tekak sakit, kepala pening...usual simptoms before fever kate dia. ya, nampak gayenye betul fakta pwincezz mata bulat aku ni. yesterday...tengahari, makin serius plak demam dia, so we have to get some medicine for her.

malam tadi, makin teruk hemam dia, ya...dalam belon pun dah sejuk, trip duration amos 1 hour 50 minutes tu rase makin lama n makin jauh je bile dah tak sihat camni. huhu. syian tengok dia hemam...

so hari ni, skang ni..shes at home, mc, berehat dan melepaskan rindu kat kimi n piku. agaknya dia tengah sleep ni, lena betul la tu...mesej aku pun xreply...hihi. have a nice rest sayang. sharp 1700 pm, hubby balik ye. ni dok pk ni, nak bebuka ape ye petang ni. pwincezz hemam, xmo main masak2 petang ni..so its all on me.

2 comments:

Nadnadnadiiiiii'ku said...

demam winduuu laa tu.... tau akan berjauhan, jadi demam dlu... hik hik...

kawan said...

kesian isteri awak.nampak manja isteri awak kan.jga dia sebaik mungkin.selamat Menyambut Ramadhan utk awak & isteri