Friday, July 16, 2010

Beshnye nari-nari!!

Semalam, ade 2 org protege (eh, artis..hihi) kat umah aku. Ape lagi, ding dong diorg roger akak kesayangan diorang aka mrs pwincezz mata bulat. "Kak pia, bile kitak mok balit umah?? mek boring neh.." hihi lebih kurang camtu la bunyinye, btul x sayang? blh kan..hihi.

Adi & Ila dah sampai dr Kuching semalam, flite pagi..around 0900 am. Pastu diorang sume trus ke damansara perdana. Masa utk adek2 aku tu berehat, dah abish. But actually, ade ke masa diorang tu berehat? mm...syian diorang. As I said to Adi, once u take it as a career, ya...a lot of things det u have to sacrifice, especially masa utk diri sendiri. Same goes to Ila jgak, tapi xpe, diorang br je nak bermula..insyaAllah, mudah2an dipermudahkan dan selamat sumenye.
Dok sametime ngn my pwincezz semalam, dah...dah agak dah...mesti ade plan malam ni. What is it? ha, ape lagi.."jom nangga wayang!!". Terus aku suggest tgk crita "Street Dance", hot lagi cite ni, baru je kuar. Cite nari2, besh tu!!

Ye la kan, mood 'showdown' blm abish lagi, den at d same time kuar plak movie yang camni, so layan je la. Aku, mrs pwincezz mata bulat, Adi, Ila & Nisa proceed plan malam tu. Ktorang masuk lmbat sikit, about 5 minits late. Ade gak scene yang tertinggal, tapi ok, baru je...

Best, dets all I can say. Simple, cite bout '2 worlds & 1 dreams', how they combined '2 different type of dancing' into '1 success'. Thats the summarization. hihi. Nak lebih feel? sila sila...sedang ditayangkan di pawagam2 berhampiran anda.

2 comments:

jajadido said...

nak tgk jugak lah..dah ajak ezam td..hihihi..(kalau dier tnya best ker citer 2, sy ckp, zz ckp best) hehe..korg tgk yg 3D ker??ada yg 3D kan..nak tgk lah.. =)

Mr Zz said...

sila2...dialu2kn...mm,ktorang tgk yg biase je...