Friday, July 23, 2010

Di manakah??

Ait?? di mana sume?? di mana mereka?? aku nak gi solat jumaat ngn sape nih?? huhu.. tak besh kalau xde gang..

Kete dah ade...since Pwincezz pkai miow, Nadi bagi pinjam 'Black Panther' dia kat aku (kasi garang sikit even kete same...hihi).

Daus?? gi induksi umum kt hotel putra. En. Apish?? stil attend Lab kat Mas Klana Jaya, nex 2 weex baru jmpe..huhu. Pian mosumart?? EL hari ni ye der...dengarnya tadi nak gerak balik kampung. Moga selamat sampai ye..

Mana lelaki2 lain kat sini?? CC Deen & Khairul dah gerak. Mm...nampaknye aku sorang2 je la hari ni. Den?? hihi...jap aku cek.."Bro? nak gerak skali?? jom...".. Yay Nazeef (new officer kat unit aku) ada!!

Ade gang baru nak gi masjid lepas ni. Alhamdulillah. Well Nazeef, welcome aboard!!

1 comment:

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

takmo..takmo... kete saye butterbug... cebab, sy nak dia jadi butterfly.. tapi, dia tembam and montok sangat, tak bole jadi butterfly...then dia macam bug, so jadilaaa BUTTERBUG.... hik hikk...