Tuesday, July 20, 2010

'Sindrom traffic sukar diduga'

Lately ni, traffic tak best rrr...sriusly, semalam aku terselamat, tapi hr ni?? aku tertewas der...tertewas lantaran sindrom traffic yang sukar diduga skang ni. Last month dah 'merah' skali, pun pasal ni gak, n this month...skali lagi..huhu. Not gud not gud.

Sindrom trafik yang sukar diduga ni dah melanda since World Cup abis hari tu. Tapi aku rasa bukan ni sebabnye, mm...ntahla, for this time being? I don have d answer...susah plak nak budjet masa skang ni, before2 this, memang xde masalah, unless aku memang betul2 lambat gerak dr umah.



Like yesterday, blum masuk tol lagi dah bersusun kete. Sampai lane 'tag bijak' tu pun dah sesak. Hari ni plak?? tempat or jalan yang x penah2 jam? jam plak hari ni. Sedangkan, masa gerak dari umah sama or tak jauh bezanya. Camne nak buat ni ye...I have to play safe. Aku kna gerak lagi awal drpd biasa.




Again, I fail to make the 'clean sheet' for this month attendance. Even it just once, but...huhu...I'm frustrated bout it. Sayang, we have to do something starting from tomorrow. Roger & out!

7 comments:

my-niezzareena said...

ye la mr zz...

skang ni tak ikut musim dah. kekadang time cuti sek pun leh jem...

jadi... penyudahnye, minta puan isteri bangun lebih awal ye... dan jgn lelame dpn cermin hikmat dia tu...hikhikhik

Mr Zz said...

penyudahnye tu yg sy suke tu kak..hihi...

my-niezzareena said...

psst.... rasanya pewinses mate buyat marah tak kite ckp cam tu..

hikhikhik... syyyuuu.... jgn ckp kekuat, nnt dia dgr...

Mr Zz said...

hihi... no no no..dnt wory..pwincezz ok pnye..tp syyyhh..stil kna ckp pelan2...

Mrs Sayang said...

heep heepp...sye dgr sye dgr..meh cni nk babab ckit...ermm jam pelik2..tmpt yg xpenah jam pun sudah jam..cucah hati cenggini kan..sye chube mangun awl ye..lps subuh xmo tdo..

chomelll la kak iena kte ni..ooo chuke die melepak kt cni..meh blk..

Sue-Rya Qistina said...

hmm..nak elak jem senang je, naik moto..hehehe..tiru mcm saya..dulu naik kete, skang da naik moto...merempit..weng2..cepat dan pantas..xyah pening2 psl jem..hehehe

my-niezzareena said...

alamak....

dia sudah dgr... lari!!!!!!!

tolong, jgn babab kite, pungkok kite ade bisul... hikhikhik...