Friday, July 30, 2010

Misi Kambing?

"Bro, x awal sgt ke ni kte kuar??" "alaa...kambing punye psl G, jom le..." hihi.. Daus la ni, aku pun dh tak ingat when is d last time kitorang teringin sangat nak mkn nasi briani wit kambing, smpaila skang ni, tak penah dapat. Sebab?? laku gilerr lauk kambing kat c2. huhu.

So, untuk tidak mengecewakan perasaan kami lagi, hari ini, ktorang nekad utk melaksanakan 'misi kambing', dan ktorang akan pastikan ianya berjaya. aha! Roger Pian jap, dia pun on. Maklumle, misi ni agak rahsia, sebab?? kitorang gerak awal drpd biasa. Takleh der, klu gerak dr ofis mcm biasa or lambat skit? mm..nampak gayenye rasa kuah kambing je la. hihi.

Mm..my Pwincezz nak pkai 'miow', so det aku nak pinjam 'butterbug' cik Nadi whoot2. hihi. "boleh ye wak"..sametime je skang, maklumle, cik Nadi ni dah dapat email.. Sesat cari 'butterbug', sbb cik Nadi whoot2 kasi wrong direction. Menurut dia sendiri, she have mental problem wit parking, esp B2. But its ok, boleh adjust. aha!

Alhamdulillah, sampai je kat gerai briani tu, ktorang adalah?? adalah?? pengunjung & pembeli pertama!! yay!! berketul2 daging kambing terserlah di permukaan kuah. Dap dap der. Pian, ni 1st time dia try makan kambing...gud try for him, but its a bad idea for his head. hihi. Pian pening kepala lps makan kambing. syian dia...

Ok guyzz, misi kambing terlaksana sudah. Alhamdulillah perut dah kenyang..skang, jom gi masjid..solat time.

1 comment:

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

saya setuju sangat dengan perenggan ke3 tu... hiiyahh!!